Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa krem z razowego pieczywa"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 160
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 406
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 445
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 160
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 406
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 445
Składniki
Bulion mocno podgrzej. Chleb połam na mniejsze kawałki, pokrusz. Włóż do rondla, zalej gorącym bulionem, rozgotuj (mieszaj, aby się nie przypalił).
Dodaj masło, zmiksuj na gładki krem. 2 Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę bezpośrednio do zupy. Dodaj kminek (ilość zależy od upodobań), wymieszaj, zagotuj. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Chwilę przed końcem gotowania dodaj pokrojoną natkę.
<strong>Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,20 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie