Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, a jednak bardzo wyrazista w smaku dzięki dodatkowi sera Roquefort. Płatki kukurydziane szczypiorek i plasterki rzodkiewki dodatkowo wzbogacają smak i fakturę.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 433
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5477
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 433
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5477
Składniki
Ziemniaki i selera kroimy w kostkę, dodajemy rozkruszone ziele angielskie solimy. Gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy pokruszony Roquefort. Miksujemy blenderem do uzyskania gładkiej jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą ziołową i startą gałką muszkatołową. Podajemy z cienko pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem, płatkami kukurydzianymi i czerwonym pieprzem.