Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, a jednak bardzo wyrazista w smaku dzięki dodatkowi sera Roquefort. Płatki kukurydziane szczypiorek i plasterki rzodkiewki dodatkowo wzbogacają smak i fakturę.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7021
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244514
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7021
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244514
Składniki
Ziemniaki i selera kroimy w kostkę, dodajemy rozkruszone ziele angielskie solimy. Gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy pokruszony Roquefort. Miksujemy blenderem do uzyskania gładkiej jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą ziołową i startą gałką muszkatołową. Podajemy z cienko pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem, płatkami kukurydzianymi i czerwonym pieprzem.