Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, a jednak bardzo wyrazista w smaku dzięki dodatkowi sera Roquefort. Płatki kukurydziane szczypiorek i plasterki rzodkiewki dodatkowo wzbogacają smak i fakturę.
Mini pizze z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznych pizzerinek. Dani...
Odsłon: 2152
Pączki na jeden kęs to jeden z tych przysmaków, który błyskawicznie znika ze...
Odsłon: 1027
Pyszna, delikatna, kremowa, łagodna, a cytryna i imbir podbijają jej smaku.
Odsłon: 25
Proste do wykonania ciasto, z efektem „wow” ;)
Odsłon: 77
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 48
Mini pizze z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznych pizzerinek. Dani...
Odsłon: 2152
Pączki na jeden kęs to jeden z tych przysmaków, który błyskawicznie znika ze...
Odsłon: 1027
Pyszna, delikatna, kremowa, łagodna, a cytryna i imbir podbijają jej smaku.
Odsłon: 25
Proste do wykonania ciasto, z efektem „wow” ;)
Odsłon: 77
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 48
Składniki
Ziemniaki i selera kroimy w kostkę, dodajemy rozkruszone ziele angielskie solimy. Gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy pokruszony Roquefort. Miksujemy blenderem do uzyskania gładkiej jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą ziołową i startą gałką muszkatołową. Podajemy z cienko pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem, płatkami kukurydzianymi i czerwonym pieprzem.