Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, a jednak bardzo wyrazista w smaku dzięki dodatkowi sera Roquefort. Płatki kukurydziane szczypiorek i plasterki rzodkiewki dodatkowo wzbogacają smak i fakturę.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2559
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 421
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2559
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 421
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4370
Składniki
Ziemniaki i selera kroimy w kostkę, dodajemy rozkruszone ziele angielskie solimy. Gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy pokruszony Roquefort. Miksujemy blenderem do uzyskania gładkiej jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą ziołową i startą gałką muszkatołową. Podajemy z cienko pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem, płatkami kukurydzianymi i czerwonym pieprzem.