Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, a jednak bardzo wyrazista w smaku dzięki dodatkowi sera Roquefort. Płatki kukurydziane szczypiorek i plasterki rzodkiewki dodatkowo wzbogacają smak i fakturę.
Polecam, pychota.
Odsłon: 561
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 460
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1710
Polecam, pychota.
Odsłon: 561
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 460
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1710
Składniki
Ziemniaki i selera kroimy w kostkę, dodajemy rozkruszone ziele angielskie solimy. Gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy pokruszony Roquefort. Miksujemy blenderem do uzyskania gładkiej jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą ziołową i startą gałką muszkatołową. Podajemy z cienko pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem, płatkami kukurydzianymi i czerwonym pieprzem.