Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, a jednak bardzo wyrazista w smaku dzięki dodatkowi sera Roquefort. Płatki kukurydziane szczypiorek i plasterki rzodkiewki dodatkowo wzbogacają smak i fakturę.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 104
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 50
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 308
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1434
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 104
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 50
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 308
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1434
Składniki
Ziemniaki i selera kroimy w kostkę, dodajemy rozkruszone ziele angielskie solimy. Gotujemy do miękkości warzyw. Dodajemy pokruszony Roquefort. Miksujemy blenderem do uzyskania gładkiej jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą ziołową i startą gałką muszkatołową. Podajemy z cienko pokrojoną rzodkiewką, szczypiorkiem, płatkami kukurydzianymi i czerwonym pieprzem.