Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28387
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28387
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
Na głębokiej patelni lub w woku rozgrzej masła dodaj obraną i pokrojoną cebulę, chwilę podsmaż i dodaj obrane i pokrojone warzywa oraz podzielonego na różyczki kalafiora. Całość smaż około 10 minut.
Podsmażone warzywa przełóż do garnka i zalej wodą, dodaj pokrojoną natkę pietruszki i lubczyk. Gotuj około 20 minut do miękkości warzyw .
Całość zblenduj na gładko, dopraw do smaku solą i pieprzem. Możesz zabielić łyżką śmietany.