Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Na głębokiej patelni lub w woku rozgrzej masła dodaj obraną i pokrojoną cebulę, chwilę podsmaż i dodaj obrane i pokrojone warzywa oraz podzielonego na różyczki kalafiora. Całość smaż około 10 minut.
Podsmażone warzywa przełóż do garnka i zalej wodą, dodaj pokrojoną natkę pietruszki i lubczyk. Gotuj około 20 minut do miękkości warzyw .
Całość zblenduj na gładko, dopraw do smaku solą i pieprzem. Możesz zabielić łyżką śmietany.