Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z zielonych warzyw to świetna propozycja na lekki obiad. Dodatek groszku ptysiowego fajnie podkreśla smak kremu. Polecam.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 722
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 396
Polecam.
Odsłon: 462
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 128
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 722
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 37
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 396
Polecam.
Odsłon: 462
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę, cukinię obieramy i kroimy w kostkę. Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki. Ze szparagów pozbywamy się twardych części. Szparagi i seler naciowy kroimy w kostkę. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Wrzucamy warzywa i smażymy 5 minut. Do garnka wlewamy wodę, zagotowujemy i wrzucamy warzywa. Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie, gotujemy do miękkości warzyw. Przyprawiamy. Następnie wyjmujemy z zupy liście i ziele angielskie i miksujemy zupę na gładki krem. Podajemy z groszkiem ptysiowym. Smacznego ;)