Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe i dość szybkie w przygotowaniu danie.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10662
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3305
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10662
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3305
Składniki
Przygotowanie Oczyszczoną kapustę drobno szatkuję. Kostkę rosołową zagotowuję w litrze wody, wrzucam kapustę i gotuję około 20 minut. Całość miksuję i zagęszczam zasmażką. Boczek kroję w kosteczkę, przyrumieniam i dodaję do zupy tuż przed jej podaniem. Doprawiam zupę. Do filiżanek dodaję nieco śmietany i posypuję zupę szczypiorkiem.