Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe i dość szybkie w przygotowaniu danie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118170
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8430
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2168
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1550
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118170
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8430
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2168
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1550
Składniki
Przygotowanie Oczyszczoną kapustę drobno szatkuję. Kostkę rosołową zagotowuję w litrze wody, wrzucam kapustę i gotuję około 20 minut. Całość miksuję i zagęszczam zasmażką. Boczek kroję w kosteczkę, przyrumieniam i dodaję do zupy tuż przed jej podaniem. Doprawiam zupę. Do filiżanek dodaję nieco śmietany i posypuję zupę szczypiorkiem.