Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowe i dość szybkie w przygotowaniu danie.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1449
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1449
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 212
Składniki
Przygotowanie Oczyszczoną kapustę drobno szatkuję. Kostkę rosołową zagotowuję w litrze wody, wrzucam kapustę i gotuję około 20 minut. Całość miksuję i zagęszczam zasmażką. Boczek kroję w kosteczkę, przyrumieniam i dodaję do zupy tuż przed jej podaniem. Doprawiam zupę. Do filiżanek dodaję nieco śmietany i posypuję zupę szczypiorkiem.