Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na obiad.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19241
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13035
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232117
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19241
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13035
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1678
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232117
Składniki
Wykonanie: Grzyby dobrze opłukać, zalać wodą i odstawić na noc. Następnie ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i pokroić w paseczki(wywar odłożyć). Seler obrać, pokroić w plastry, skropić sokiem z cytryny, zalać gorącym bulionem warzywnym i gotować około 30 minut. Ugotowanego selera zmiksować, połączyć z wywarem grzybowym, doprawić do smaku, zagotować, zaciągnąć śmietaną wymieszaną z żółtkiem( nie gotować) Wsypać grzyby i podawać z pieczywem lub groszkiem ptysiowym.