Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, aromatyczna zupa, doskonale sprawdza się na imprezach, można przygotować wcześniej, na następny dzień, jak smaki się przegryzą, jest jeszcze smaczniejsza
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
1. z porcji rosołowej, marchewki, kawałka selera i przypieczonej cebulki ugotować rosół, 2. pieczarki obrać, pokroic dość grubo, cebule pokroić w kostke, poddusic na oleju, dodać pieczarki, chwile podsmażyc, 3. marchew i selera pokroić w cienkie słupeczki (julienne), pora w krążki, z rosołu wyjąć mięso i warzywa, włożyć surowe, pokrojone warzywa, chwilę gotować, dodać pokrojoną w paseczki pierś, pieczarki i pokrojoną paprykę, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, chwilę pogotować, uważać, żeby warzywa się nie rozgotowały, posypać pokrojona natką pietruszki, smacznego