Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie grzybowym nie może zabraknąć zupy z kurek....
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 103
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 226
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 223
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 103
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 226
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 223
Składniki
Kurki dokładnie oczyścić. Cebulę pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać masło, wrzucić cebulę i smażyć do zeszklenia. Dodać kurki i smażyć razem przez około 6-8 minut.
Ziemniaki pokroić w kostkę, marchew w plasterki, wrzucić do garnka i zalać bulionem. Gotować na średnim ogniu do miękkości ziemniaków.
Zupę zabielić śmietaną, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z posiekaną natką pietruszki lub koperkiem.