Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sama nie byłam jeszcze na grzybach , ale moja koleżanka Ewelinka tak, dzięki za grzybki :)
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 318
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 63
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 61
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 42
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2295
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 318
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 63
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 61
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 42
Smażone pączki z dziurką to ciekawa alternatywa na Tłusty Czwartek. Nie wymag...
Odsłon: 2295
Składniki
Cebulę (w kostkę) podsmażyć na maśle , kiedy będzie szklista dodać kurki , zesmażyć na złoto.
Masę grzybową dodać do bulionu, doprawić , gotować jakieś 10 min, zmiksować blenderm na gładko .
Zupę zagęścić- makę, śmietanę i odrobine wody dobrze wymerdać, wlać do zupy i zagotować.
Ostudzoną zupę w naczyniu do zapiekania posypać oscypkiem , zapiec w temp. 200 st ok.15 min. Podawać z grzankami i natką pietruszki lub koperku.
Chce mi się do lasu !!!