Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sama nie byłam jeszcze na grzybach , ale moja koleżanka Ewelinka tak, dzięki za grzybki :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15868
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6414
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15868
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6414
Składniki
Cebulę (w kostkę) podsmażyć na maśle , kiedy będzie szklista dodać kurki , zesmażyć na złoto.
Masę grzybową dodać do bulionu, doprawić , gotować jakieś 10 min, zmiksować blenderm na gładko .
Zupę zagęścić- makę, śmietanę i odrobine wody dobrze wymerdać, wlać do zupy i zagotować.
Ostudzoną zupę w naczyniu do zapiekania posypać oscypkiem , zapiec w temp. 200 st ok.15 min. Podawać z grzankami i natką pietruszki lub koperku.
Chce mi się do lasu !!!