Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurek w lasach coraz więcej, więc jest to idealny czas, aby zrobić przepyszną zupę kurkową. Wykorzystałam do niej także młode ziemniaki i marchewki. Dania z sezonowych warzyw są najlepsze!
Kremowy sernik czekoladowy na zimno zachwyci każdego czekoladomaniaka. Do jeg...
Odsłon: 614
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 140
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 542
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6621
Kremowy sernik czekoladowy na zimno zachwyci każdego czekoladomaniaka. Do jeg...
Odsłon: 614
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 140
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 542
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6621
Składniki
W garnku na roztopionym maśle przesmażyłam cebulę i kurki.
Dodałam obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i marchewkę pokrojoną w plasterki.
Całość zalałam bulionem i gotowałam, aż warzywa zmiękły.
Do garnka dodałam przyprawy, posiekany koperek i śmietankę.
Całość wymieszałam i gotowe!