Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurek w lasach coraz więcej, więc jest to idealny czas, aby zrobić przepyszną zupę kurkową. Wykorzystałam do niej także młode ziemniaki i marchewki. Dania z sezonowych warzyw są najlepsze!
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 897
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 201
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 560
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 198
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 273
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 897
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 201
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 560
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 198
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 273
Składniki
W garnku na roztopionym maśle przesmażyłam cebulę i kurki.
Dodałam obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i marchewkę pokrojoną w plasterki.
Całość zalałam bulionem i gotowałam, aż warzywa zmiękły.
Do garnka dodałam przyprawy, posiekany koperek i śmietankę.
Całość wymieszałam i gotowe!