Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurek w lasach coraz więcej, więc jest to idealny czas, aby zrobić przepyszną zupę kurkową. Wykorzystałam do niej także młode ziemniaki i marchewki. Dania z sezonowych warzyw są najlepsze!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1693
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3560
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1693
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 202
Składniki
W garnku na roztopionym maśle przesmażyłam cebulę i kurki.
Dodałam obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki i marchewkę pokrojoną w plasterki.
Całość zalałam bulionem i gotowałam, aż warzywa zmiękły.
Do garnka dodałam przyprawy, posiekany koperek i śmietankę.
Całość wymieszałam i gotowe!