Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LEKKA ZUPA IDEALNA NA LETNIE UPAŁY
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17087
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17087
Składniki
MARCHEWKĘ OBIERZ.OPŁUCZ,POKRÓJ W KOSTKĘ.CEBULĘ OBIERZ,POSIEKAJ,PRZYSMAŻ NA MAŚLE
MARCHEWKĘ I CEBULĘ PRZEŁÓŻ DO GARNKA,ZALEJ GORĄCYM BULIONEM,DODAJ SÓL,CUKIER.GOTUJ NA MAŁYM OGNIU OKOŁO 25 MINUT,DO MOMENTU ,AŻ WSZYSTKIE SKŁADNIKI BEDĄ MIĘKKIE
CAŁOŚĆ ZMIKSUJ.DODAJ KONCENTRATPOMIDOROWY,WYMIESZAJ,ZAGOTUJ.
W OSOBNYM GARNKU UGOTUJ WORECZEK RYŻU.
ZUPĘ DOPRAW JEŚLI JEST TAKA POTRZEBA.ZABIEL ŚMIETANĄ.PODAWAJ Z RYŻEM,MOŻNA POSYPAĆ KOPERKIEM.