Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LEKKA ZUPA IDEALNA NA LETNIE UPAŁY
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1812
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1745
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1812
Składniki
MARCHEWKĘ OBIERZ.OPŁUCZ,POKRÓJ W KOSTKĘ.CEBULĘ OBIERZ,POSIEKAJ,PRZYSMAŻ NA MAŚLE
MARCHEWKĘ I CEBULĘ PRZEŁÓŻ DO GARNKA,ZALEJ GORĄCYM BULIONEM,DODAJ SÓL,CUKIER.GOTUJ NA MAŁYM OGNIU OKOŁO 25 MINUT,DO MOMENTU ,AŻ WSZYSTKIE SKŁADNIKI BEDĄ MIĘKKIE
CAŁOŚĆ ZMIKSUJ.DODAJ KONCENTRATPOMIDOROWY,WYMIESZAJ,ZAGOTUJ.
W OSOBNYM GARNKU UGOTUJ WORECZEK RYŻU.
ZUPĘ DOPRAW JEŚLI JEST TAKA POTRZEBA.ZABIEL ŚMIETANĄ.PODAWAJ Z RYŻEM,MOŻNA POSYPAĆ KOPERKIEM.