Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
LEKKA ZUPA IDEALNA NA LETNIE UPAŁY
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 62
Składniki
MARCHEWKĘ OBIERZ.OPŁUCZ,POKRÓJ W KOSTKĘ.CEBULĘ OBIERZ,POSIEKAJ,PRZYSMAŻ NA MAŚLE
MARCHEWKĘ I CEBULĘ PRZEŁÓŻ DO GARNKA,ZALEJ GORĄCYM BULIONEM,DODAJ SÓL,CUKIER.GOTUJ NA MAŁYM OGNIU OKOŁO 25 MINUT,DO MOMENTU ,AŻ WSZYSTKIE SKŁADNIKI BEDĄ MIĘKKIE
CAŁOŚĆ ZMIKSUJ.DODAJ KONCENTRATPOMIDOROWY,WYMIESZAJ,ZAGOTUJ.
W OSOBNYM GARNKU UGOTUJ WORECZEK RYŻU.
ZUPĘ DOPRAW JEŚLI JEST TAKA POTRZEBA.ZABIEL ŚMIETANĄ.PODAWAJ Z RYŻEM,MOŻNA POSYPAĆ KOPERKIEM.