Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa marchwiowo-serkowa.

Zupa marchwiowo-serkowa.

Autor:

Przepisów i artykułów: 106 Ocena: 533

Dodano:

Odsłon: 140

Bardzo szybka i smaczna.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Zupa marchwiowo-serkowa.

Przygotowanie

  1. Ryż gotuję.Marchew obieram i ścieram na tarce o drobnych oczkach.Potartą marchew,ziele,liść i kostkę wkładam do garnka.Wlewam ok.1 litra wody i gotuję 10 min.

  2. Dodaję serki i mieszam aż się rozpuszczą.Do smaku dodaję pieprz.

  3. Ryż podaję na talerz i zalewam zupką,ale można też dodać go bezpośrednio do garnka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Maudie 16 lutego 2018 Szybka i smaczna zupka,kiedyś jadłam podobną i była super smaczna:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń