Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ryż gotuję.Marchew obieram i ścieram na tarce o drobnych oczkach.Potartą marchew,ziele,liść i kostkę wkładam do garnka.Wlewam ok.1 litra wody i gotuję 10 min.
Dodaję serki i mieszam aż się rozpuszczą.Do smaku dodaję pieprz.
Ryż podaję na talerz i zalewam zupką,ale można też dodać go bezpośrednio do garnka.