Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie jednogarnkowe i pożywna zupa dla całej rodziny. Dzieci ją uwielbiają...
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 227
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 150
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 99
Polecam.
Odsłon: 227
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 150
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 889
Składniki
Obrać czosnek i cebulę, posiekać i zeszklić w garnku, w którym będziemy gotować zupę. Dodać mięso. Podsmażyć. Zalać wodą i dorzucić pokrojone w kostkę pomidory i paprykę. Gotować wszystko do miękkości. Odsączyć z zalewy fasolę, kukurydzę, groszek i dodać do zupy włącznie z pokrojonymi w słupki ogórkami. Przyprawić do smaku i dokładnie wymieszać z koncentratem pomidorowym. Pogotować jeszcze chwilę i zdjąć z ognia. Podawać z pieczywem.