Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajny pomysł na jesienną zupę jednogarnkową. Zupa jest rozgrzewająca i przede wszystkim bardzo sycąca.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 30
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2228
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3399
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 30
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2228
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3399
Składniki
Cebulę drobno pokroić,czosnek przecisnąć prze praskę. Marchew również pokroić w drobną kostkę.
Na patelni podgrzać łyżkę oleju,dodać do niej cebulę następnie czosnek i mięso mielone,gdy mięso się troszkę podsmaży dodać marchew i smażyć ok 10 min.
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę,dodajemy na patelnię z mięsem i dusimy ok 2min. Następnie dodajemy czerwoną fasolkę i pomidory z puszki i dusimy następne 2 min.
Poduszone warzywa z mięsem przekładamy do garnka,podlewamy woda ale mała ilością tak aby zupa była gęsta.Dodajemy przecier pomidorowy i gotujemy 30 min. Na koniec dodajemy przyprawy świeże zioła i papryczkę chilli.
Podajemy ciepłe np z pieczywem. SMACZNEGO!!!