Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby zupa ale taka treściwa, z kawałkiem chleba może zastąpić cały obiad
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 52
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3376
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6767
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 52
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3376
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6767
Składniki
1. mięso wymieszać z cebulą, jajkiem i bułką tartą, doprawić do smaku solą i pieprzem, uformować małe pulpeciki, 2. zagotować bulion, wkładać pulpety partiami, gotować ok 5 min, wyjąć z zupy, 3. do garnka z bulionem wlać passatę, dodać pokrojone, obrane ze skórki pomidory oraz pokrojoną fasolkę szparagową, gotować ok 15 min, dodać fasolę i kukurydzę z puszki, gotować chwilę, doprawić sosem sojowym i papryką, dodać pulpety, zagotować, smacznego