Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby zupa ale taka treściwa, z kawałkiem chleba może zastąpić cały obiad
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 673
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 42
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 77
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 673
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 42
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 67
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 77
Składniki
1. mięso wymieszać z cebulą, jajkiem i bułką tartą, doprawić do smaku solą i pieprzem, uformować małe pulpeciki, 2. zagotować bulion, wkładać pulpety partiami, gotować ok 5 min, wyjąć z zupy, 3. do garnka z bulionem wlać passatę, dodać pokrojone, obrane ze skórki pomidory oraz pokrojoną fasolkę szparagową, gotować ok 15 min, dodać fasolę i kukurydzę z puszki, gotować chwilę, doprawić sosem sojowym i papryką, dodać pulpety, zagotować, smacznego