Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby zupa ale taka treściwa, z kawałkiem chleba może zastąpić cały obiad
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 56
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 34
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 56
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 34
Składniki
1. mięso wymieszać z cebulą, jajkiem i bułką tartą, doprawić do smaku solą i pieprzem, uformować małe pulpeciki, 2. zagotować bulion, wkładać pulpety partiami, gotować ok 5 min, wyjąć z zupy, 3. do garnka z bulionem wlać passatę, dodać pokrojone, obrane ze skórki pomidory oraz pokrojoną fasolkę szparagową, gotować ok 15 min, dodać fasolę i kukurydzę z puszki, gotować chwilę, doprawić sosem sojowym i papryką, dodać pulpety, zagotować, smacznego