Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niby zupa ale taka treściwa, z kawałkiem chleba może zastąpić cały obiad
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7158
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327762
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8609
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7158
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327762
Składniki
1. mięso wymieszać z cebulą, jajkiem i bułką tartą, doprawić do smaku solą i pieprzem, uformować małe pulpeciki, 2. zagotować bulion, wkładać pulpety partiami, gotować ok 5 min, wyjąć z zupy, 3. do garnka z bulionem wlać passatę, dodać pokrojone, obrane ze skórki pomidory oraz pokrojoną fasolkę szparagową, gotować ok 15 min, dodać fasolę i kukurydzę z puszki, gotować chwilę, doprawić sosem sojowym i papryką, dodać pulpety, zagotować, smacznego