Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem lubię w kuchni eksperymentować i zupa miętowa jest właśnie smacznym wynikiem takiego eksperymentu ;)
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1320
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4139
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1098
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1320
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4139
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1098
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Następnie dodać dokładnie umyte sałatkę, miętę i odcedzony groszek. Gotować przez ok. 15 min. Doprawić przyprawami.
Z masła i mąki przygotować zasmażkę, którą należy dodać do zupy i zagotować. Całość, w tym mięso ze skrzydełka przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować na krem. Podawać z kleksem ze śmietany i grzankami. Smacznego!