Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem lubię w kuchni eksperymentować i zupa miętowa jest właśnie smacznym wynikiem takiego eksperymentu ;)
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Następnie dodać dokładnie umyte sałatkę, miętę i odcedzony groszek. Gotować przez ok. 15 min. Doprawić przyprawami.
Z masła i mąki przygotować zasmażkę, którą należy dodać do zupy i zagotować. Całość, w tym mięso ze skrzydełka przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować na krem. Podawać z kleksem ze śmietany i grzankami. Smacznego!