Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem lubię w kuchni eksperymentować i zupa miętowa jest właśnie smacznym wynikiem takiego eksperymentu ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4977
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13451
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5851
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7560
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4977
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13451
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5851
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7560
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Następnie dodać dokładnie umyte sałatkę, miętę i odcedzony groszek. Gotować przez ok. 15 min. Doprawić przyprawami.
Z masła i mąki przygotować zasmażkę, którą należy dodać do zupy i zagotować. Całość, w tym mięso ze skrzydełka przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować na krem. Podawać z kleksem ze śmietany i grzankami. Smacznego!