Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 931
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4558
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1185
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 931
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4558
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1185
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 529
Składniki
Wykonanie zupy: Do garnka z zimną wodą włożyć umyte mięso. Zagotować i usunąć szumowiny, zmniejszyć ogień i gotować około pół godziny, następnie dodać obrane i oczyszczone warzywa , przyprawy i gotować na bardzo małym ogniu przez godzinę. W razie potrzeby doprawić przyprawą maggi. Naleśniki zrolować, pokroić w cienkie krążki, rozłożyć na talerze zalać rosołem i posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego.