Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34070
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1205
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113535
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34070
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1205
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113535
Składniki
Wykonanie zupy: Do garnka z zimną wodą włożyć umyte mięso. Zagotować i usunąć szumowiny, zmniejszyć ogień i gotować około pół godziny, następnie dodać obrane i oczyszczone warzywa , przyprawy i gotować na bardzo małym ogniu przez godzinę. W razie potrzeby doprawić przyprawą maggi. Naleśniki zrolować, pokroić w cienkie krążki, rozłożyć na talerze zalać rosołem i posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego.