Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2158
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 181
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 2158
Wybierasz się w długi weekend na piknik? Może przyda ci się przepis na ciasto...
Odsłon: 181
Składniki
Wykonanie zupy: Do garnka z zimną wodą włożyć umyte mięso. Zagotować i usunąć szumowiny, zmniejszyć ogień i gotować około pół godziny, następnie dodać obrane i oczyszczone warzywa , przyprawy i gotować na bardzo małym ogniu przez godzinę. W razie potrzeby doprawić przyprawą maggi. Naleśniki zrolować, pokroić w cienkie krążki, rozłożyć na talerze zalać rosołem i posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego.