Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5764
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 115
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10975
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 53
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5764
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 115
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10975
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 53
Składniki
Wykonanie zupy: Do garnka z zimną wodą włożyć umyte mięso. Zagotować i usunąć szumowiny, zmniejszyć ogień i gotować około pół godziny, następnie dodać obrane i oczyszczone warzywa , przyprawy i gotować na bardzo małym ogniu przez godzinę. W razie potrzeby doprawić przyprawą maggi. Naleśniki zrolować, pokroić w cienkie krążki, rozłożyć na talerze zalać rosołem i posypać posiekaną natką pietruszki. Smacznego.