Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona zupa. Teraz czas wyjmować domowe zapasy ogórków kiszonych i gotować, gotować i gotować.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13564
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5880
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7639
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13564
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5880
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7639
Składniki
Seler, pietruszkę i por, gotujemy razem z mięsem około godzinę. Potem wyjmujemy włoszczyznę. Marchewkę i ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Dodajemy do gotującego się wywaru. Gotujemy około 15 minut. Ogórki ścieramy na dużych oczkach tarki i dodajemy do zupy. Gotujemy 5 minut. Doprawiamy śmietaną, solą i pieprzem.