Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona zupa. Teraz czas wyjmować domowe zapasy ogórków kiszonych i gotować, gotować i gotować.
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 66
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 59
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 104
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 68
Propozycja na syte i smaczne danie główne dla wegetarian oraz wielbicieli owo...
Odsłon: 66
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 59
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 104
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 68
Składniki
Seler, pietruszkę i por, gotujemy razem z mięsem około godzinę. Potem wyjmujemy włoszczyznę. Marchewkę i ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Dodajemy do gotującego się wywaru. Gotujemy około 15 minut. Ogórki ścieramy na dużych oczkach tarki i dodajemy do zupy. Gotujemy 5 minut. Doprawiamy śmietaną, solą i pieprzem.