Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poprostu pyszna
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2114
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 11146
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 96
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2114
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 11146
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 96
Składniki
Ugotować wywar z kości, żeberek z dodatkiem liścia laurowego i kilku ziarenek ziela angielskiego.Pietruszke,seler oraz marchewke zetrzec na tarce o dużych oczkach,ziemniaki pokroic w kostke a czosnek pokroic w plasterki.Dodac do wywaru.Gdy warzywa się ugotują dodać starte ogórki.Zabielic śmietaną i przyprawic do smaku.
Najlepiej smakuje z dodatkiem koperku.