Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 942
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1904
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6474
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 942
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1904
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6474
Składniki
Ugotować wywar z kości, żeberek z dodatkiem liścia laurowego i kilku ziarenek ziela angielskiego.Pietruszke,seler oraz marchewke zetrzec na tarce o dużych oczkach,ziemniaki pokroic w kostke a czosnek pokroic w plasterki.Dodac do wywaru.Gdy warzywa się ugotują dodać starte ogórki.Zabielic śmietaną i przyprawic do smaku.
Najlepiej smakuje z dodatkiem koperku.