Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta smaczna zupa. Lubią ją dzieci i dorośli.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Zagotować rosół/bulion z warzywami, dodać startą na dużych oczkach swieżą marchewkę i pietruszkę oraz ziemniaki. Jak warzywa zmiękną dodać ugotowane mięso z rosołu oraz starte ogórki kiszone i wlać zalewę. Ilość zależy od tego jak bardzo kwaśną zupę lubimy. Wszystko zblendować. Wsypać natkę pietruszki i koperek. Na koniec dodać ryż (ilość zależy od tego jak bardzo gęstą zupę chcemy). Gotować do miękkości ryżu. Doprawić solą i pieprzem. Gotowe:)