Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat i smak są niewyobrażalnie wyczuwalne już od samego początku. Po prostu pycha <3
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2187
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2187
Składniki
Warzywa kroimy tak, jak lubimy, podsmażamy na oleju razem z posiekanym czosnkiem, szalotką i imbirem. Dodajemy sos sojowy, lekko odparowujemy, zalewamy gorącą wodą. Wrzucamy paski grzybów. Gotujemy pod przykryciem przez kwadrans. Następnie dodajemy makaron, sos ostrygowy, masalę i gotujemy pod przykryciem 10 min. Do smaku doprawiamy solą oraz pieprzem. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.