Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa jest smaczna, orzeźwiająca i latem i zimą...........SMACZNEGO!!!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 16
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 43
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23731
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 441
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 264
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 16
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 43
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23731
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 441
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 264
Składniki
jabłka, gruszki umyte pokroić ze skórką na plasterki nie za cienkie do garnka, wsypać mrożone śliwki bez pestek, wlać wodę zagotować, wsypać cukier, cynamon, goździki i gotować z 10 minut na średnim ogniu
kisiel wymieszać w szklance zimnej wody, wlać do zupy i mieszając zagotować, zdjąć z ognia
wystudzoną zupę podawać ze śmietaną i ugotowanym makaronem jaki się lubi