Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykowy miszmasz ,smaczny i treściwy.
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72431
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 534
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15576
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3407
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 72431
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 534
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15576
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3407
Składniki
Papryki kroimy w paski ,cebulę w piórka ,ziemniaki w kostkę. Razem z pokrojonymi w talarki ogórkami ,marchewką i chorizo podsmażamy na maśle ,zalewamy gorącym bulionem i gotujemy do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy i garść ulubionego makaronu. Całość doprawiamy solą ,pieprzem i czerwoną wędzoną papryką.