Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykowy miszmasz ,smaczny i treściwy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Papryki kroimy w paski ,cebulę w piórka ,ziemniaki w kostkę. Razem z pokrojonymi w talarki ogórkami ,marchewką i chorizo podsmażamy na maśle ,zalewamy gorącym bulionem i gotujemy do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy i garść ulubionego makaronu. Całość doprawiamy solą ,pieprzem i czerwoną wędzoną papryką.