Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa ta powstaje w mgnieniu oka. Jest smaczna i delikatna. Prosta w przygotowaniu, ale genialna w połączeniu składników. O tej porze roku, taki ciepły posiłek jest obowiązkowy.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1325
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 260
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 51
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1325
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 260
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 51
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Bulion zagotować, dodać do niego pokrojoną w kostkę i oczyszczoną z pestek paprykę oraz obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Warzywa ugotować do miękkości. Cebulę posiekać i zarumienić na maśle, oprószyć mąką i zrobić zasmażkę. Całość dodać do zupy i chwilę pogotować. Żółtka wymieszać z małą ilością gorącej zupy i ketchupem, dodać do garnka. Wymieszać, chwilę pogotować. Zupę doprawić do smaku, podać zaraz po przygotowaniu.