Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna zupa na obiad.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10352
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336704
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423295
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10352
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336704
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423295
Składniki
Składniki: Pieczarki świeże ½ kg Kasza gryczana 10 dag Ziemniaki ½ kg Wywar warzywny 1 ½ litra Sól i pieprz do smaku Natka pietruszki Świeży tymianek Śmietana ½ szklanki Wykonanie: Wywar zagotować, dodać pokrojone oczyszczone pieczarki, ziemniaki i wsypać kaszę gryczaną. Gotować 25 minut, doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem, zaciągnąć śmietanką, posypać zieleniną i podawać z pieczywem.