Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się chce, to można Jak się lubi, to nawet trzeba Aromatyczna zupa pieczarkowa z kaszą w śmietanowym towarzystwie.
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2478
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 137
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 85
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2478
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 137
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 85
Składniki
Pieczarki oczyszczamy, większe kroimy mniejsze zostawiamy w całości lub kroimy na pół. Marchew, pietruszkę i seler, ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por kroimy w piórka. Warzywa i grzyby dusimy pod przykrycie na maśle, po 10 minutach zalewamy gorącym bulionem, dodajemy kaszę, serek (w mniejszych kawałkach), gotujemy do miękkości kaszy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy posiekaną natką pietruszki.