Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na specjalne życzenie Syna - mówisz i masz. :)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 909
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4545
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 909
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4545
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na oliwie. Pieczarki pokroić - nóżki w plastry, glówki również. Dodać je do cebulki i podsmażyć razem ok. 5 minut. Dolać wody, tak by grzyby były przykryte i gotować ok. 15 minut.
Marchewkę i pietruszkę pokroić w ćwierćtalarki, korzeń selera w słupki - dodać je do grzybów i cebuli i gotować prawie do miękkości, w międzyczasie dorzucając kostki rosołowe.
Makaron wrzucić do zupy, pogotować do jego miękkości. Do śmietany dodać mąkę i kilka łyżek gorącego wywaru - wlać do zupy i pogotować jeszcze 2-3 minutki. Doprawić, dodać zieleninę.
Smacznego!