Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni. Zupa na bazie bulionu z warzywami z dodatkiem pieczarek.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2502
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 91
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 829
Polecam.
Odsłon: 1045
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2502
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 91
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 829
Polecam.
Odsłon: 1045
Składniki
1. Ziemniaki, marchew, pietruszkę obieram, kroję w kostkę, myję. Warzywa przekładam do garnka zalewam wodą, solę i gotuję. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, Smażę na rozgrzanym maśle. 3. Do cebuli dodaję pokrojone w pól plasterki pieczarki. Smażę 10 minut, doprawiam pieprzem oraz solą. Grzyby przekładam do garnka z warzywami. 4. Serki rozpuszczam w bulionie rosołowy i wlewam do zupy. 5. Zupę gotuję 10 minut.
6. Gotowe. 7. Smacznego