Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni. Zupa na bazie bulionu z warzywami z dodatkiem pieczarek.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 51
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3191
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6763
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 51
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3191
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6763
Składniki
1. Ziemniaki, marchew, pietruszkę obieram, kroję w kostkę, myję. Warzywa przekładam do garnka zalewam wodą, solę i gotuję. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, Smażę na rozgrzanym maśle. 3. Do cebuli dodaję pokrojone w pól plasterki pieczarki. Smażę 10 minut, doprawiam pieprzem oraz solą. Grzyby przekładam do garnka z warzywami. 4. Serki rozpuszczam w bulionie rosołowy i wlewam do zupy. 5. Zupę gotuję 10 minut.
6. Gotowe. 7. Smacznego