Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na chłodne dni. Zupa na bazie bulionu z warzywami z dodatkiem pieczarek.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 52
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 34
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 52
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 34
Składniki
1. Ziemniaki, marchew, pietruszkę obieram, kroję w kostkę, myję. Warzywa przekładam do garnka zalewam wodą, solę i gotuję. 2. Cebulę obieram, drobno kroję, Smażę na rozgrzanym maśle. 3. Do cebuli dodaję pokrojone w pól plasterki pieczarki. Smażę 10 minut, doprawiam pieprzem oraz solą. Grzyby przekładam do garnka z warzywami. 4. Serki rozpuszczam w bulionie rosołowy i wlewam do zupy. 5. Zupę gotuję 10 minut.
6. Gotowe. 7. Smacznego