Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli jesteście zwolennikami zup to serdecznie zapraszam po przepis
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 47
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 117
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 38
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 47
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 117
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 38
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości na zupę oraz pokrojone warzywa, ziela i liście laurowe oraz przyprawę uniwersalną gotować do miękkości mięsa na kościach po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę
Gdy ziemniaki są miękkie dodać podsmażone na maśle pieczarki a następnie dodać pokrojoną natkę pietruszki oraz koper wlać rozrobioną śmietanę z cukrem i gorącym wywarem z zupy lekko zagotować i zdjąć z ognia. Cały dokładny przepis znajduje się na moim blogu