Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziła Ci się klasyczna zupa pieczarkowa koniecznie musisz wypróbować tą pieczarkową z ziemniakami.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10836
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10836
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2322
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 167
Składniki
Cebule pokrojoną w kostkę smażymy na łyżce masła następnie dodajemy większość pokorojonych pieczarek w plasterki i warzywa starte na tartce oraz starty ząbek czosnku. Dusimy chwilę następnie dodajemy ziemniaki zalewamy bulionem i wodą doprawiamy do smaku jeśli trzeba. Pozostałe pieczarki smażymy na łyżce masła doprawiamy tyminkiem i dodajemy na sam koniec jak ziemniaki będą miękkie. Zalewamy śmietana i wrzucamy pietruszkę.