Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziła Ci się klasyczna zupa pieczarkowa koniecznie musisz wypróbować tą pieczarkową z ziemniakami.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 52
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3376
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6767
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 52
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3376
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6767
Składniki
Cebule pokrojoną w kostkę smażymy na łyżce masła następnie dodajemy większość pokorojonych pieczarek w plasterki i warzywa starte na tartce oraz starty ząbek czosnku. Dusimy chwilę następnie dodajemy ziemniaki zalewamy bulionem i wodą doprawiamy do smaku jeśli trzeba. Pozostałe pieczarki smażymy na łyżce masła doprawiamy tyminkiem i dodajemy na sam koniec jak ziemniaki będą miękkie. Zalewamy śmietana i wrzucamy pietruszkę.