Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziła Ci się klasyczna zupa pieczarkowa koniecznie musisz wypróbować tą pieczarkową z ziemniakami.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4204
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34261
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1893
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113679
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4204
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34261
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1893
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113679
Składniki
Cebule pokrojoną w kostkę smażymy na łyżce masła następnie dodajemy większość pokorojonych pieczarek w plasterki i warzywa starte na tartce oraz starty ząbek czosnku. Dusimy chwilę następnie dodajemy ziemniaki zalewamy bulionem i wodą doprawiamy do smaku jeśli trzeba. Pozostałe pieczarki smażymy na łyżce masła doprawiamy tyminkiem i dodajemy na sam koniec jak ziemniaki będą miękkie. Zalewamy śmietana i wrzucamy pietruszkę.