Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną zupę pieczarkową z makaronem oraz śmietaną. Zupa bardzo pożywna i sycąca, prosta w przygotowaniu.
garnek, patelnia , nóż,
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93282
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1881
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5700
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5680
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93282
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1881
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5700
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5680
Składniki
Pieczarki obrać, oczyścić, pokrajać w półplasterki, usmażyć razem z obraną pokrojoną cebulką. Usmażone pieczarki zalać ugotowanym wcześniej bulionem i gotować na małym ogniu pod przykryciem około 15 - 20 minut. Następnie połączyć ze śmietaną wymieszaną z niewielką ilością gorącej zupy oraz z dodatkiem mąki, chwile pogotować dodać marchewkę. Doprawić do smaku. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki( może być suszona). Gotową, gorącą zupą zalać ugotowany rozłożony na talerzu makaron u mnie świderki.