Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam bardzo smaczną zupę pieczarkową z makaronem oraz śmietaną. Zupa bardzo pożywna i sycąca, prosta w przygotowaniu.
garnek, patelnia , nóż,
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 104
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 179
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6031
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3409
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17819
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 104
Proste i szybkie danie wywodzące się z Pomorza. Pulki, czyli ziemniaki gotowa...
Odsłon: 179
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6031
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3409
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17819
Składniki
Pieczarki obrać, oczyścić, pokrajać w półplasterki, usmażyć razem z obraną pokrojoną cebulką. Usmażone pieczarki zalać ugotowanym wcześniej bulionem i gotować na małym ogniu pod przykryciem około 15 - 20 minut. Następnie połączyć ze śmietaną wymieszaną z niewielką ilością gorącej zupy oraz z dodatkiem mąki, chwile pogotować dodać marchewkę. Doprawić do smaku. Na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki( może być suszona). Gotową, gorącą zupą zalać ugotowany rozłożony na talerzu makaron u mnie świderki.