Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatna, smakowita zupka, zachęcam
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2230
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1322
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 492
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3491
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1114
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2230
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1322
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 492
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3491
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1114
Składniki
1. pieczarki umyc, pokroić, cebule i pora pokroić, 2. rozgrzać masło, wrzucić cebulę, poddusić, dodać pieczarki, podsmażyć, po chwili wsypać warzywa mrożone, dodac przyprawy, smażyć do odparowania wody, podlać bulionem, 3. do mięsa dodać posiekaną cebulę, jajko, łyżkę bułki tartej i przyprawy, formować małe pulpety, wrzucać do wolno gotujacej sie zupy, gotowa ok 5 min, 4. 2-3 łyzki kwasnej śmietany wymieszać z gorącą zupą, wlać do garnka, doprawić do smaku, dodać posiekaną natke, podawać z ryżem lub makaronem, smacznego