Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatna, smakowita zupka, zachęcam
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 568
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2762
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 756
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 4191
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 568
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2762
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 756
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 4191
Składniki
1. pieczarki umyc, pokroić, cebule i pora pokroić, 2. rozgrzać masło, wrzucić cebulę, poddusić, dodać pieczarki, podsmażyć, po chwili wsypać warzywa mrożone, dodac przyprawy, smażyć do odparowania wody, podlać bulionem, 3. do mięsa dodać posiekaną cebulę, jajko, łyżkę bułki tartej i przyprawy, formować małe pulpety, wrzucać do wolno gotujacej sie zupy, gotowa ok 5 min, 4. 2-3 łyzki kwasnej śmietany wymieszać z gorącą zupą, wlać do garnka, doprawić do smaku, dodać posiekaną natke, podawać z ryżem lub makaronem, smacznego