Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatna, smakowita zupka, zachęcam
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1246
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5774
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8809
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18375
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1246
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5774
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8809
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18375
Składniki
1. pieczarki umyc, pokroić, cebule i pora pokroić, 2. rozgrzać masło, wrzucić cebulę, poddusić, dodać pieczarki, podsmażyć, po chwili wsypać warzywa mrożone, dodac przyprawy, smażyć do odparowania wody, podlać bulionem, 3. do mięsa dodać posiekaną cebulę, jajko, łyżkę bułki tartej i przyprawy, formować małe pulpety, wrzucać do wolno gotujacej sie zupy, gotowa ok 5 min, 4. 2-3 łyzki kwasnej śmietany wymieszać z gorącą zupą, wlać do garnka, doprawić do smaku, dodać posiekaną natke, podawać z ryżem lub makaronem, smacznego