Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita zupa pomidorowa w nieco innym wydaniu. Warto spróbować wprowadzić zmiany do ulubionej pomidorowej, aby odmienić jej zwyczajny, dobrze znany smak.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1323
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 233
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1323
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 233
Składniki
Z korpusu, wołowiny, warzyw i przypraw ugotować powoli rosół zaczynając od zimnej wody. Masło rozgrzać na małej patelni, dodać mąkę i koncentrat pomidorowy, po chwili smażenia połączyć z gotową zupą. Gotować jeszcze kilka minut.
Ugotować makaron tagiatelle. Gotową zupę podawać z makaronem polanym octem balsamicznym.