Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita zupa pomidorowa w nieco innym wydaniu. Warto spróbować wprowadzić zmiany do ulubionej pomidorowej, aby odmienić jej zwyczajny, dobrze znany smak.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1725
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1523
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1487
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1781
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1725
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1523
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1487
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1781
Składniki
Z korpusu, wołowiny, warzyw i przypraw ugotować powoli rosół zaczynając od zimnej wody. Masło rozgrzać na małej patelni, dodać mąkę i koncentrat pomidorowy, po chwili smażenia połączyć z gotową zupą. Gotować jeszcze kilka minut.
Ugotować makaron tagiatelle. Gotową zupę podawać z makaronem polanym octem balsamicznym.