Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca. Warto jeść ciecierzycę ze względu na jej właściwości dobroczynne - zachęcam to poszukania artykułów na ten temat w Internecie.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 139
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 999
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12000
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 139
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 999
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12000
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i siekamy. Do garnka wlewamy trochę oliwy. Dodajemy kminek i kolendrę i podsmażamy, uważając przy tym, by się nie przypaliły. Po chwili dodajemy cebulę z czosnkiem i smażymy do czasu, aż się zeszklą. Do cebuli dodajemy pomidory, koncentrat i bulion. Całość mieszamy i gotujemy przez około 10 minut na małym ogniu. Następnie dodajemy odsączoną z zalewy cieciorkę. Doprawiamy chilli, solą i pieprzem oraz odrobiną cukru, gotujemy jeszcze chwilę i podajemy.