Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i łatwa do przygotowania zupa. Jest smaczna, zdrowa i sycąca. Warto jeść ciecierzycę ze względu na jej właściwości dobroczynne - zachęcam to poszukania artykułów na ten temat w Internecie.
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 350
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 89
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 81
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 174
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 350
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 89
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 81
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 174
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i siekamy. Do garnka wlewamy trochę oliwy. Dodajemy kminek i kolendrę i podsmażamy, uważając przy tym, by się nie przypaliły. Po chwili dodajemy cebulę z czosnkiem i smażymy do czasu, aż się zeszklą. Do cebuli dodajemy pomidory, koncentrat i bulion. Całość mieszamy i gotujemy przez około 10 minut na małym ogniu. Następnie dodajemy odsączoną z zalewy cieciorkę. Doprawiamy chilli, solą i pieprzem oraz odrobiną cukru, gotujemy jeszcze chwilę i podajemy.