Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachwyceni smakami lata sięgamy po to, co nam ofiarują płody ziemi. Chociaż przez tak krótki czas możemy cieszyć się tym, co świeże, naturalne. Wyśmienitym dodatkiem okazał się przecier z sycylijskich pomidorków koktajlowych. Niesamowicie aromatyczny.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326463
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16872
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326463
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16872
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Składniki
Warzywa ścieramy na tarce o dużych oczkach, szklimy na oleju, pod koniec dodając rozgniecione ząbki czosnku. Smażymy aż puszczą aromat, dodajemy passatę, dusimy na wolnym ogniu przez kwadrans. Następnie dodajemy bulion, zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.