Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachwyceni smakami lata sięgamy po to, co nam ofiarują płody ziemi. Chociaż przez tak krótki czas możemy cieszyć się tym, co świeże, naturalne. Wyśmienitym dodatkiem okazał się przecier z sycylijskich pomidorków koktajlowych. Niesamowicie aromatyczny.
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1911
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 61
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 106
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1911
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 61
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 106
Składniki
Warzywa ścieramy na tarce o dużych oczkach, szklimy na oleju, pod koniec dodając rozgniecione ząbki czosnku. Smażymy aż puszczą aromat, dodajemy passatę, dusimy na wolnym ogniu przez kwadrans. Następnie dodajemy bulion, zagotowujemy. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.