Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna,lubiana przez wiele osób zupa.
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20601
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2294
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 46
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20601
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2294
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 46
Składniki
Do gotującej się wody ze skrzydełkami wrzucamy listki laurowe, ziele angielskie, pokrojoną w ćwiartki marchew i lubczyk. Po zdjęciu szumowiny gotujemy 25 minut, dodajemy por, domową kostkę rosołową i pozostałe przyprawy do smaku. Gdy marchew i mięso jest miękkie dodajemy czosnek pokrojony, koncentrat pomidorowy, pokrojoną natkę pietruszki i zabielamy troszkę śmietaną. W między czasie gotujemy makaron według instrukcji na opakowaniu.