Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna,lubiana przez wiele osób zupa.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 321
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1675
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 321
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1675
Składniki
Do gotującej się wody ze skrzydełkami wrzucamy listki laurowe, ziele angielskie, pokrojoną w ćwiartki marchew i lubczyk. Po zdjęciu szumowiny gotujemy 25 minut, dodajemy por, domową kostkę rosołową i pozostałe przyprawy do smaku. Gdy marchew i mięso jest miękkie dodajemy czosnek pokrojony, koncentrat pomidorowy, pokrojoną natkę pietruszki i zabielamy troszkę śmietaną. W między czasie gotujemy makaron według instrukcji na opakowaniu.