Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularna,lubiana przez wiele osób zupa.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Składniki
Do gotującej się wody ze skrzydełkami wrzucamy listki laurowe, ziele angielskie, pokrojoną w ćwiartki marchew i lubczyk. Po zdjęciu szumowiny gotujemy 25 minut, dodajemy por, domową kostkę rosołową i pozostałe przyprawy do smaku. Gdy marchew i mięso jest miękkie dodajemy czosnek pokrojony, koncentrat pomidorowy, pokrojoną natkę pietruszki i zabielamy troszkę śmietaną. W między czasie gotujemy makaron według instrukcji na opakowaniu.