Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki posmak Włoch...
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13560
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5878
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5018
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13560
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5878
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7638
Składniki
Z podanych składników gotujemy bulion. Na patelni podsmażamy cebulę, dodajemy pomidory, czosnek, przyprawy. Całośc po podsmażeniu miksujemy blenderem na jednolitą masę. Przelewamy do gotowego bulionu. Dodajemy 2 łyżeczki przecieru pomidorowego i zabielamy. Podajemy tradycyjnie z makaronem. Smacznego :)