Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na chlody i zarazki polecam rozgrzewajaca zupe z cebuli i pora
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65078
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 366
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5780
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 516
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65078
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 366
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5780
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 516
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i por pokrojone w kostke i dusze az zmieknie. Wlewam wode i dodaje pokrojonego ziemniaka w kostke. Wszystko gotuje az ziemniak zmieknie. Dodaje 2 kostki rosolowe, sol, pieprz i maggi do smaku i blenduje. Po zblendowaniu dodaje serek topiony i gotuje ok. 10 minut na malym ogniu. Podawac mozna z grzankami i posypane pietruszka. Smacznego!