Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na chlody i zarazki polecam rozgrzewajaca zupe z cebuli i pora
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8332
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 473
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8332
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 473
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i por pokrojone w kostke i dusze az zmieknie. Wlewam wode i dodaje pokrojonego ziemniaka w kostke. Wszystko gotuje az ziemniak zmieknie. Dodaje 2 kostki rosolowe, sol, pieprz i maggi do smaku i blenduje. Po zblendowaniu dodaje serek topiony i gotuje ok. 10 minut na malym ogniu. Podawac mozna z grzankami i posypane pietruszka. Smacznego!