Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na chlody i zarazki polecam rozgrzewajaca zupe z cebuli i pora
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 343
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4898
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 151
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 343
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4898
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 110
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 151
Składniki
W garnku na oleju podsmazam cebule, czosnek i por pokrojone w kostke i dusze az zmieknie. Wlewam wode i dodaje pokrojonego ziemniaka w kostke. Wszystko gotuje az ziemniak zmieknie. Dodaje 2 kostki rosolowe, sol, pieprz i maggi do smaku i blenduje. Po zblendowaniu dodaje serek topiony i gotuje ok. 10 minut na malym ogniu. Podawac mozna z grzankami i posypane pietruszka. Smacznego!