Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, musisz zrobić, aby się przekonać.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 470
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 573
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 845
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 248
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 470
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 573
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 845
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 248
Składniki
Warzywa gotujemy w niewielkiej ilości wody, gdy zmiękną dodajemy starty parmezan, ser mozzarella oraz kostkę serka topionego. W dalszym ciągu gotujemy na małej mocy palnika, wlewamy śmietanę i łyżkę masła. Doprawiamy solą. Ja jeszcze dodaję przyprawę maggi w płynie. Po kilku minutach miksujemy jeszcze gorący krem. W między czasie można przygotować grzanki. Bułki pokroić w kostkę. Na patelnię dać masło, podgrzać, aż się rozpuści. Do roztopionego masła dodać przyprawy, wymieszać i wsypać pokrojoną bułkę. Zeszklić i odstawić do wystygnięcia. Zupę krem podajemy z grzankami. Smacznego.