Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, musisz zrobić, aby się przekonać.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 84
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 154
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 113
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 84
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 154
Składniki
Warzywa gotujemy w niewielkiej ilości wody, gdy zmiękną dodajemy starty parmezan, ser mozzarella oraz kostkę serka topionego. W dalszym ciągu gotujemy na małej mocy palnika, wlewamy śmietanę i łyżkę masła. Doprawiamy solą. Ja jeszcze dodaję przyprawę maggi w płynie. Po kilku minutach miksujemy jeszcze gorący krem. W między czasie można przygotować grzanki. Bułki pokroić w kostkę. Na patelnię dać masło, podgrzać, aż się rozpuści. Do roztopionego masła dodać przyprawy, wymieszać i wsypać pokrojoną bułkę. Zeszklić i odstawić do wystygnięcia. Zupę krem podajemy z grzankami. Smacznego.