Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każdy ma swój przepis na dobrą lasagne. Mój jest sprawdzony, szybko się robi...
Odsłon: 68
To pyszna i ciekawa alternatywa dla tradycyjnego, zwykłego puree. To delikatn...
Odsłon: 77
Każdy ma swój przepis na dobrą lasagne. Mój jest sprawdzony, szybko się robi...
Odsłon: 68
To pyszna i ciekawa alternatywa dla tradycyjnego, zwykłego puree. To delikatn...
Odsłon: 77
Składniki
Zagotować bulion w garnku gdy będzie się gotować dodać pokrojone pieczarki w kostkę, marchew startą na grubych oczkach , selery starte na grubych oczkach, pulpety doprawić solą i pieprzem dodać olej i mąkę ziemniaczaną robić małe pulpety wkładać do zupy gotować do miękkości warzyw i ugotowanych pulpetów . Wyłączamy zupę odlewamy 2 chochle zupy studzimy , serki rozrabiamy i dolewamy do nich wystudzoną zupę rozrabiamy i dodajemy do garnka z zupą.