Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 67
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 587
Polecam.
Odsłon: 223
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 493
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 67
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 587
Polecam.
Odsłon: 223
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 493
Składniki
Zagotować bulion w garnku gdy będzie się gotować dodać pokrojone pieczarki w kostkę, marchew startą na grubych oczkach , selery starte na grubych oczkach, pulpety doprawić solą i pieprzem dodać olej i mąkę ziemniaczaną robić małe pulpety wkładać do zupy gotować do miękkości warzyw i ugotowanych pulpetów . Wyłączamy zupę odlewamy 2 chochle zupy studzimy , serki rozrabiamy i dolewamy do nich wystudzoną zupę rozrabiamy i dodajemy do garnka z zupą.