Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 124
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 124
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Składniki
Zagotować bulion w garnku gdy będzie się gotować dodać pokrojone pieczarki w kostkę, marchew startą na grubych oczkach , selery starte na grubych oczkach, pulpety doprawić solą i pieprzem dodać olej i mąkę ziemniaczaną robić małe pulpety wkładać do zupy gotować do miękkości warzyw i ugotowanych pulpetów . Wyłączamy zupę odlewamy 2 chochle zupy studzimy , serki rozrabiamy i dolewamy do nich wystudzoną zupę rozrabiamy i dodajemy do garnka z zupą.