Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i pyszna zapiekanka ze słodkich ziemniaków. Słodki smak batatów przeła...
Odsłon: 11
Prosty przepis na gołąbki mięsno - ryżowe z białej kapusty. Tak przygotowane...
Odsłon: 19
Sałatka z kuskusem perłowym, pesto pomidorowym i kremową burratą. Dobrze spra...
Odsłon: 23
Posiłkowałem się przepisem Pani mieszkającej w Grecji i jest to chleb tradycy...
Odsłon: 243
Prosta i pyszna zapiekanka ze słodkich ziemniaków. Słodki smak batatów przeła...
Odsłon: 11
Prosty przepis na gołąbki mięsno - ryżowe z białej kapusty. Tak przygotowane...
Odsłon: 19
Sałatka z kuskusem perłowym, pesto pomidorowym i kremową burratą. Dobrze spra...
Odsłon: 23
Posiłkowałem się przepisem Pani mieszkającej w Grecji i jest to chleb tradycy...
Odsłon: 243
Składniki
Zagotować bulion w garnku gdy będzie się gotować dodać pokrojone pieczarki w kostkę, marchew startą na grubych oczkach , selery starte na grubych oczkach, pulpety doprawić solą i pieprzem dodać olej i mąkę ziemniaczaną robić małe pulpety wkładać do zupy gotować do miękkości warzyw i ugotowanych pulpetów . Wyłączamy zupę odlewamy 2 chochle zupy studzimy , serki rozrabiamy i dolewamy do nich wystudzoną zupę rozrabiamy i dodajemy do garnka z zupą.