Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 11061
Przepis dnia
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 20981
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 145
Brakuje ci pomysłu na obiad? Zapiekanka kebabowa będzie idealnym rozwiązaniem...
Odsłon: 10449
Przepis dnia
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 11061
Przepis dnia
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 20981
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 145
Brakuje ci pomysłu na obiad? Zapiekanka kebabowa będzie idealnym rozwiązaniem...
Odsłon: 10449
Składniki
Zagotować bulion w garnku gdy będzie się gotować dodać pokrojone pieczarki w kostkę, marchew startą na grubych oczkach , selery starte na grubych oczkach, pulpety doprawić solą i pieprzem dodać olej i mąkę ziemniaczaną robić małe pulpety wkładać do zupy gotować do miękkości warzyw i ugotowanych pulpetów . Wyłączamy zupę odlewamy 2 chochle zupy studzimy , serki rozrabiamy i dolewamy do nich wystudzoną zupę rozrabiamy i dodajemy do garnka z zupą.