Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15111
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3377
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15111
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3377
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Składniki
Do wody wrzucamy pokrojoną cebulę w piórka i wszystkie przyprawy.Solimy i dodajemy 2 łyżki octu.Gotujemy do miękkości cebuli. Studzimy i dodajemy całą śmietanę