Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i szybka w przygotowaniu.
garnek 3 litrowy
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5252
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5816
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1266
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12507
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5252
Składniki
Najlepiej zacząć gotować od razu w garnku 3 litrowym. Posiekany czoseke złoci się na oliwie na bardzo małym ogniu, gdy jest prawie gotowy dodaje się kumin, kolendrę i chili i lekko podpraża. Teraz można dodać soczewicę i bulion lub wodę i kostki rosołowe. Wystarczy gotować 30 minut , aż soczewica sama się rozpadnie. Na koniec zupę doprawia się sokiem z cytryny i posypuje natką.
Smacznego :)