Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i szybka w przygotowaniu.
garnek 3 litrowy
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 58
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 35
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 58
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 35
Składniki
Najlepiej zacząć gotować od razu w garnku 3 litrowym. Posiekany czoseke złoci się na oliwie na bardzo małym ogniu, gdy jest prawie gotowy dodaje się kumin, kolendrę i chili i lekko podpraża. Teraz można dodać soczewicę i bulion lub wodę i kostki rosołowe. Wystarczy gotować 30 minut , aż soczewica sama się rozpadnie. Na koniec zupę doprawia się sokiem z cytryny i posypuje natką.
Smacznego :)