Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i szybka w przygotowaniu.
garnek 3 litrowy
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4862
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44958
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 590
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4862
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44958
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 590
Składniki
Najlepiej zacząć gotować od razu w garnku 3 litrowym. Posiekany czoseke złoci się na oliwie na bardzo małym ogniu, gdy jest prawie gotowy dodaje się kumin, kolendrę i chili i lekko podpraża. Teraz można dodać soczewicę i bulion lub wodę i kostki rosołowe. Wystarczy gotować 30 minut , aż soczewica sama się rozpadnie. Na koniec zupę doprawia się sokiem z cytryny i posypuje natką.
Smacznego :)