Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i szybka w przygotowaniu.
garnek 3 litrowy
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 49
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 2760
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6746
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 49
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 2760
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6746
Składniki
Najlepiej zacząć gotować od razu w garnku 3 litrowym. Posiekany czoseke złoci się na oliwie na bardzo małym ogniu, gdy jest prawie gotowy dodaje się kumin, kolendrę i chili i lekko podpraża. Teraz można dodać soczewicę i bulion lub wodę i kostki rosołowe. Wystarczy gotować 30 minut , aż soczewica sama się rozpadnie. Na koniec zupę doprawia się sokiem z cytryny i posypuje natką.
Smacznego :)