Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca zupa szczawiowa z dodatkiem jajek jest daniem o odświeżającym i lekko kwaśnym smaku. Jest przepyszna i sklada się z kilku składników, dlatego jej przygotowanie jest łatwe i przyjemne. ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 103
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
1. Ugotować bulion. Do wody wlać pół słoiczku gotowego koncentratu bulionu warzywnego. 2. Obrać i umyć ziemniaki. 3. Pokroić ziemniaki w kostkę. Usmażyć na rozgrzanej oliwie na patelni. 4. Po tym jak ziemniaki trochę zmiękną, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Posolić. 5. W czasie smażenia ziemniaków, gdy bulion się zagotuje dodać do niego szczaw i gotować. 6. Dodać do zupy ziemniaki, zagotować. Podawać z ugotowanym na twardo jajkiem, łyżką śmietany i natką. Smacznego! :)