Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostania zupa szczawiowa w sezonie.
tarka o małym oczku
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44647
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44647
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 242
Składniki
Obrane i pokrojone ziemniaki gotuje się w bulionie. Gdy będą już miękkie dodaje się posiekany szczaw. Cztery żółtka ściera się na drobnym oczku na tarce. Wystarczy rozrobić je chochlą zupy i dodać do całości. Jeszcze ostatnie doprawienie solą. Gotowe.
Smacznego :)