Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostania zupa szczawiowa w sezonie.
tarka o małym oczku
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4862
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44958
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 590
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4862
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44958
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 590
Składniki
Obrane i pokrojone ziemniaki gotuje się w bulionie. Gdy będą już miękkie dodaje się posiekany szczaw. Cztery żółtka ściera się na drobnym oczku na tarce. Wystarczy rozrobić je chochlą zupy i dodać do całości. Jeszcze ostatnie doprawienie solą. Gotowe.
Smacznego :)