Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna zupa szpinakowa z dodatkiem delikatnych pulpecików z mięsa mielonego wieprzowego , marchewki i pora . Nie ma nic lepszego zupa na obiad .
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4863
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44960
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 591
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4863
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44960
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 591
Składniki
Czerstwą kajzerkę zalewamy zimną woda i czekamy jak się na moczy . Mięso na pulpety przekładamy do miski dodajemy do niego namoczoną w wodzie i odciśniętą kajzerkę , jajko , bułkę tartą i przyprawy . Formujemy klopsiki wielkości orzecha włoski . Gotowe pulpeciki odkładamy na bok .
Gotowy wywar przelewamy do garnka , dodajemy do niego warzywa pokrojone w plasterki i zagotowujemy . Dokładamy wcześniej przygotowane pulpeciki i gotujemy około 30 minut . W między czasie dodajemy mrożony szpinak i zagotujemy na koniec dolewamy wymieszany w zimnej wodzie serek topiony . Doprawiamy do smaku . Ponownie zagotowujemy .