Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna zupa szpinakowa z dodatkiem delikatnych pulpecików z mięsa mielonego wieprzowego , marchewki i pora . Nie ma nic lepszego zupa na obiad .
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9276
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 967
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1119
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9276
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 967
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1119
Składniki
Czerstwą kajzerkę zalewamy zimną woda i czekamy jak się na moczy . Mięso na pulpety przekładamy do miski dodajemy do niego namoczoną w wodzie i odciśniętą kajzerkę , jajko , bułkę tartą i przyprawy . Formujemy klopsiki wielkości orzecha włoski . Gotowe pulpeciki odkładamy na bok .
Gotowy wywar przelewamy do garnka , dodajemy do niego warzywa pokrojone w plasterki i zagotowujemy . Dokładamy wcześniej przygotowane pulpeciki i gotujemy około 30 minut . W między czasie dodajemy mrożony szpinak i zagotujemy na koniec dolewamy wymieszany w zimnej wodzie serek topiony . Doprawiamy do smaku . Ponownie zagotowujemy .