Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Planując posiłki staram się przemycić w nich jak najwięcej sezonowych warzyw i owoców za którymi na pewno będę tęsknić jesienią i zimą.Dziś mam dla Was przepis na pyszną zupę ze szpinaku z młodą, chrupiącą kalarepką oraz pestkami słonecznika. Ciekawi? Zapraszam po przepis!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8746
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7461
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5101
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328185
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8746
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7461
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5101
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328185
Składniki
Do gorącego bulionu wrzucamy pora oraz kalarepkę i gotujemy al dente. Gdy będzie już miękka wyjmujemy na talerzyk a do bulionu wrzucamy szpinak. Gotujemy około 5 minut.
Gdy szpinak zwiędnie zupę blendujemy. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem oraz czubrycą. Podajemy z kalarepką oraz posypaną ziarnami słonecznika.