Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ha ha ha to znowu ja dziś na obiad poleca się pyszna zupa szpinakowa
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 216
Składniki
Do garnka wlać 1litr i 800 ml wody dodać uda oraz małe marchewki, przyprawę uniwersalną, suszoną włoszczyznę ziela i liście laurowe gotować do miękkości mięsa i marchewki, po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości. Jak ziemniaki są miękkie dodać pokrojony drobno szpinak
Zupę zalać przygotowaną śmietaną lekko zagotować zdjąć z ognia i wsypać świeży koper