Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ha ha ha to znowu ja dziś na obiad poleca się pyszna zupa szpinakowa
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 766
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424980
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10690
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336968
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 766
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424980
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10690
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336968
Składniki
Do garnka wlać 1litr i 800 ml wody dodać uda oraz małe marchewki, przyprawę uniwersalną, suszoną włoszczyznę ziela i liście laurowe gotować do miękkości mięsa i marchewki, po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do ich miękkości. Jak ziemniaki są miękkie dodać pokrojony drobno szpinak
Zupę zalać przygotowaną śmietaną lekko zagotować zdjąć z ognia i wsypać świeży koper