Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa, bardzo aromatyczna, pikantna i lekka jednocześnie (może nie jest to prawdziwa zupa tajska, ponieważ nie użyłam wszystkich przypraw ale wybrałam te, które mi odpowiadają)
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 463
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666420
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 176
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 814
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5875
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 463
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666420
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 176
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 814
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5875
Składniki
1. kurczaka pokroić w kostkę, pieczarki, cebule i czosnek w grubsze plastry, paprykę w kostkę, 2. rozgrzać olej, mięso delikatnie obsmażyć (do czasu żeby zrobiło się białe), dodać warzywa, smażyć chwilę, przełożyć do garnka, zalać ciepłym bulionem, dodać mleko kokosowe, imbir, curry i chilli, gotować ok 20 min, doprawić do smaku solą lub sosem sojowym, można podawać z makaronem ryżowym, smacznego