Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa, bardzo aromatyczna, pikantna i lekka jednocześnie (może nie jest to prawdziwa zupa tajska, ponieważ nie użyłam wszystkich przypraw ale wybrałam te, które mi odpowiadają)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3729
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1277
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11125
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3729
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1277
Składniki
1. kurczaka pokroić w kostkę, pieczarki, cebule i czosnek w grubsze plastry, paprykę w kostkę, 2. rozgrzać olej, mięso delikatnie obsmażyć (do czasu żeby zrobiło się białe), dodać warzywa, smażyć chwilę, przełożyć do garnka, zalać ciepłym bulionem, dodać mleko kokosowe, imbir, curry i chilli, gotować ok 20 min, doprawić do smaku solą lub sosem sojowym, można podawać z makaronem ryżowym, smacznego