Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zupa, bardzo aromatyczna, pikantna i lekka jednocześnie (może nie jest to prawdziwa zupa tajska, ponieważ nie użyłam wszystkich przypraw ale wybrałam te, które mi odpowiadają)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7894
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
1. kurczaka pokroić w kostkę, pieczarki, cebule i czosnek w grubsze plastry, paprykę w kostkę, 2. rozgrzać olej, mięso delikatnie obsmażyć (do czasu żeby zrobiło się białe), dodać warzywa, smażyć chwilę, przełożyć do garnka, zalać ciepłym bulionem, dodać mleko kokosowe, imbir, curry i chilli, gotować ok 20 min, doprawić do smaku solą lub sosem sojowym, można podawać z makaronem ryżowym, smacznego