Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marzyła mnie się przez całą zimę taka zupa ze świeżych truskawek. Smakuje na ciepło jak i na zimno.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1433
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1433
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Truskawki myjemy ,usuwamy szypułki ,kroimy na ćwiartki i zalewamy wrzątkiem. Dodajemy cukier ,kilka listków mięty i gotujemy pod przykryciem 20 min. W tym czasie przygotowujemy makaron według przepisu na opakowaniu. Gdy truskawki ugotujemy dodajemy rozrobiony w wodzie kisiel ,zagotowujemy ciągle mieszając. Do smaku doprawiamy cukrem.