Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna zupa warzywna z "wkładką". Najlepiej smakuje jeśli dodamy kiełbasę o pikantnym smaku np. czosnkową lub paprykową.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 133
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2469
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 387
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17935
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 133
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2469
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 387
Składniki
Do wrzącego bulionu dodajemy oczyszczone i pokrojone w plastry marchew i pietruszkę /korzeń/. Gotujemy 10 min. Brukselkę oczyszczamy, większe sztuki możemy przekroić na pół i dodajemy do bulionu. Po 10 min. dodajemy pokrojoną w plastry kiełbasę i pokrojoną w kostkę paprykę. Wszystko gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. W międzyczasie doprawiamy do smaku solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym i papryką.